Bréking: úgy tűnik, van lehetőség dolgos magyar állampolgárként a román állam adóbevételét is növelve legális munkát vállalni. Tegnap Kinga megjárta a poklot és kiderítette, hogy mégsem kell lakcím (illetve azt bemondásra is elhiszik), de kell bankszámla 200 lejjel (14.000 JMF), EU-s kék TB-kártya és valamilyen számomra érthetetlen banki igazolás. A pénz csak biztosíték, nem veszik le róla. Igazából már csak az erkölcsi bizonyítványt hiányolom, esetleg egész alakos ultrahang-felvételt kérhetnének. Ma megcsináltuk a bankszámlát a Banca Transilvania-nál, miután a többi bank pofátlanul drágább, holnapra elkészítik az igazolást, amivel roboghatok be a bendőségre kora délelőtt. Péntek délutánra lesz arc-, és ujjlenyomat felismerős igazolványom - vagy valami hasonló. 

A hétfői táncház fergeteges volt, tanítással és nüansznyi szünettel a táncok között. Mondjuk a 6 lejes Ursus-t erősen sokallottam, de semmi sem lehet tökéletes. Ma már el kell jutnunk úszni vagy táncolni, mert ványadt testem nagyon kívánja a mozgást.

Szerző: Darazs442  2016.10.13. 11:50 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://darazs442.blog.hu/api/trackback/id/tr4111801903

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása