Na, jó, legyünk őszinték, csak itt kint a(z eddigi) legrosszabb. Alapvetően jó alvó vagyok, leszámítva azt, hogy ha nélkülözöm a megfelelő fáradtsági szintet, akkor világosban könnyebben felébredek/nehezebben alszom el. Hihetetlen.

Ma éjjel élőben is megtapasztaltam, hogy van a kolinak tűzriadó-berendezése. Sajnos a sziréna és a hozzá párhozamosan bekötött piros vészvillogó lámpa hajnali 1 magasságában köszönt be hozzám.  Nagyjából szó szerint, mert a sziréna az épület legtávolabbi sarkába is elhallatszik, a villogó pedig a ház sarkán, a szobám mellett kapott helyet. Ez még önmagában nem lenne baj, de a szép világossárga függönyömön keresztül pont a békésen szundikáló fejecskémre szórta a fényt, megjegyzem: jóval tovább, mint a sziréna. Nagyjából hajnalig. Jó, azért aludtam, de ettől függetlenül is sikerült 4-5X felébredni az éjjel folyamán.

Szerző: Darazs442  2009.05.13. 10:27 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://darazs442.blog.hu/api/trackback/id/tr151118800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása